Gala Studenților Români din Străinătate 2017 - Patiseria Tineretului
  •  Comenzi: +4 0761 11 66 22

FOLLOW US ON

gala studentilor romani

Gala Studenților Români din Străinătate 2017

Liga Studentilor Romani din Strainatate va invita sa participati la cea de-a 8a editie a Galei Studentilor Romani din Strainatate, un eveniment sub semnul excelentei in educatie si performantei academice. Cu acest prilej, personalitati de marca ale societatii romanesti, diplomati, reprezentanti ai societatii civile, oameni de presa si profesionisti din mediul public si privat vor sta alaturi de studenti si absolventi romani cu rezultate remarcabile in diferite domenii de activitate.
Gala LSRS 2017 va gazdui decernarea Premiilor LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate pentru anul academic 2015-2016. Ca in fiecare an, concursul din cadrul Galei aduce in prim plan o serie de tineri romani cu rezultate academice si extra-curiculare de exceptie.

Cea de-a opta editie a Galei LSRS va fi un important prilej aniversar, marcand 8 ani de existenta a Ligii Studentilor Romani din Strainatate. 8 ani sub semnul voluntariatului, 8 ani de proiecte si realizari cu si pentru studentii romani din afara granitelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.