Patiseria Tineretului | Produse de Patiserie ca la Bunica Acasa
  •  Comenzi: +4 0761 11 66 22

FOLLOW US ON

Povestea Noastra

Nimic, niciodata, nu se va putea compara vreodata cu mirosul casei bunicii duminicile sau in preajma Sarbatorilor: aroma cozonacilor razbea pana la colt, branzoaicele pufoase, aburinde din cosul cu stergar de la geam, cornuletele, placintele, gogosile si prajitura cu visine ramaneau de neuitat, de indata ce le gustai.  

De la bunica am aflat, in mare taina, ca bunatatile pe care le pregatea ea erau atat de apreciate de toata lumea pentru ca, pe langa ingredientele proaspete si de buna calitate pe care le folosea, mai aveau ceva special: erau plamadite cu iubire, din care nu uita niciodata sa adauge din prea-plin. De la bunica am dobandit nu numai retetarul ei faimos, dupa care framantam cozonacii si impletim colacii sau pasca, dar si harul si darul acesta al ei, de a plamadi din si cu iubire, pe care mi l-a lasat mostenire. M-am straduit, in timp, sa impartasesc si celorlalti din darul bunicii mele, invitandu-i sa treaca pragul patiseriilor noastre si sa guste cate putin din tot ceea ce avem proaspat, pregatit, asa cum m-a invatat ea, in fiecare zi.

Bunatatile si aromele duminicilor si Sarbatorilor bunicii sunt astazi in fiecare zi aici, la noi, la Patiseria Tineretului, in amintirea zilelor in care prietenii nostri pofticiosi ne calcau nerabdatori pragul, intreband de bunica si de minunile care ii ieseau din cuptor diminetile, mereu si mereu mai bune.

Retetele bunicii, pastrate cu grija in sertarul cu amintirile copilariei frumoase, traite din plin alaturi de prieteni si familie, sunt respectate cu sfintenie, sfaturile ei pretioase sunt ascultate intocmai, iar ingredientul ei special este, in mod evident, pretios pentru noi si de neinlocuit. Incercati produsele noastre si cu siguranta veti intelege diferenta.

Iubim ceea ce facem!

Misiune?

croissant si cafea

Să oferim momente de răsfaț!

Momentul Pentru Ceva Bun!

Viziune?

biscuiti cu cocos

Atenți la nevoile dumneavoastră.

Fiecare rețetă clasică poate fi îmbunătățită, reinventată si adaptată la gustul și imaginația clienților noștri.

Calitate?

topping-uri patiserie

Ingrediente 100% naturale!

Întru mulțumirea noastră și a clientilor noștri urmăm cele mai înalte standarde de calitate pentru fabricarea fiecărui produs.

Echipa?

Patiseria Tineretului

Angajații noștri sunt valoarea noastră!

Credem in puterea lucrului în echipă și comunicăm deschis. Avem multe de învățat unii de la alții și suntem convinși că doar împreună putem reuși să satisfacem gusturile rafinate ale clienților noștri.

Personalitate?

cornulete cu rahat

Românească!

Cerinta tot mai mare de produse facute ca la Bunica, a dat naștere conceptului Patiseria Tineretului care a fost inființată in anul 2012.

Promisiune?

laborator patiserie

Produse proaspete!

Fiecare produs Patiseria Tineretului promite să încânte clienții prin gustul produselor făcute cu entuziasm, pasiune și atenție pentru detaliu.

Spirit?

trigoane cu mere patiserie

Susținător!

Sustinem producătorii autohtoni! Promovam agricultura si produsele Românești! Sustinem comunitatea de tineri Români și inițiativele LOR!

Dezvoltare?

covrigi impletiti

Continuă!

Suntem curioși, ascultăm și învățăm continuu. Investim în oamenii noștri și îi ajutăm să evolueze; investim în tehnologie nouă și performantă pentru a oferi produse competitive.