•  Comenzi: +4 0761 11 66 22

FOLLOW US ON

Ceva bun adus la tine

Gustari sanatoase si gustoase pentru evenimente

Daca te pregatesti sa sarbatoresti un eveniment deosebit, apeleaza cu incredere la Patiseria Tineretului! La cerere vă putem pune la dispozitie și personal, pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului.

Serviciile Patiseria Tineretului acopera o plaja variata in sfera serviciilor de catering,  pentru gradinițe, programe de after-school, școli, petreceri corporate, coffee-break, aniversări, bufet suedez, conferințe, recepții, ședințe, cursuri, team building-uri, workshop-uri, evenimente de lansare, etc…

Lipsa rețetelor tradiționale de pe piața românească și a produselor proaspete de patiserie făcute ca la Bunica, a dat naștere conceptului. De aceea Patiseria Tineretului care a fost  înființată in anul 2012 prepară produse proaspete, NECONGELATE, folosind ingrediente de sezon de la agricultori români, FARA nici un aditiv.

Calitatea in serviciile noastre, implică atât calitatea ingredientelor utilizate pentru meniuri, cât și profesionalismul celor care sunt implicați în oferirea acestor servicii. Suntem conștienți de importanța fiecarui eveniment organizat, Patiseria Tineretului tratează cu respect, maximă implicare si seriozitate fiecare client, îndeplinind cu exigență fiecare cerintă legată de serviciile de catering.

Plata & Costuri Catering

Costurile contractuale pentru catering se stabilesc în funcție de durată si volum. Platile se pot face in numerar sau prin cu avans/lichidare prin virament bancar.


Detalii puteţi afla la  0761.11.66.22

Formular comanda